Overslaan naar content

Werken bij CROPLAND

ONS VERHAAL

Bij CROPLAND vergelijken we DATA graag met zaadjes. Om ervoor te zorgen dat die zaadjes waarde hebben, planten we ze in de vruchtbare grond: uw bedrijf.  Ons team bestaat uit data-analisten en data-scientists die absoluut de beste zijn in het verzorgen van de kleine zaailingen en dit met behulp van de kracht van artificiële intelligentie. Samen laten we de zaadjes groeien en zorgen zo voor uw "cropland".

We zijn er oprecht van overtuigd dat datagedreven beslissingen de basis vormen voor een efficiëntere toekomst van onze klanten. Daarom zorgen we er voor dat bedrijven de voordelen van hun data kunnen verkennen. We doen dit door veilige en betrouwbare tools aan te bieden, evenals op maat gemaakte diensten. Het is ons doel om onze klanten te begeleiden bij het leren begrijpen van de steeds groter wordende hoeveelheid gegevens.

Hoewel we ze zelf wel ontwikkelen, zijn wij geen robots. Ons team staat graag van achter onze schermen op en verzekert onze klant van een prettig en warm contact met één van onze collega's. We spreken de taal van onze klant, vermijden dure buzzwoorden en delen onze expertise. Onze data-analisten en data-scientists zorgen er altijd voor dat ze het eindproduct dubbel en driemaal controleren voordat ze het aan u leveren. Op die manier krijgt u de meest betrouwbare en efficiënte output die mogelijk is.

We zetten machine learning & A.I. in om een specifiek business probleem te tacklen, hierdoor verhogen we de efficiëntie van onze klanten en genereren we nieuwe inzichten.
Geert VROMMAN
CROPLAND, CEO

OPENSTAANDE VACATURES

1 vacatures
Geen open posities die overeenkomen met geselecteerde filters.

CROPLAND KANTOOR

ONS KANTOOR IS MAKKELIJK BEREIKBAAR VIA OPENBAAR VERVOER (1.000 M VAN BERCHEM STATION), FIETS EN WAGEN (VLAK BIJ R1 EN E19).